Google Website Translator Gadget

Labels

Saturday, October 15, 2011

Afirmatii, Reusita in viata- mod de abordare

     "Harta comorilor i-a adus bogatii si pe barbatul iubit
 Recent, am condus o ceremonie de casatorie pentru o tanara pe numa Amanda R. In urma cu sase luni, ma intalnisem cu Amanda, care era contabila la o firma de relatii publice, era ingrjorata ca firma ei avea dificultati si ca viata ei nu se desfasoara in directia in care si-ar fi dorit. Dupa conversatia noastra, si-a desenat o harta a comorilor. Era divizata in patru parti. In prima sectiune, a scris: "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru prosperitatea care curge luber prin viata mea". In a doua sectiune a scris: "Multumesc pentru calatoria aceasta in jurul lumii". In cea de-a treia, a scris: "Multumesc pentru acest barbat minunat si spiritual care se armonizeaza perfect cu mine". In ultima sectiune a adaugat: "Multumesc pentru aceasta casa frumoasa si armonioasa". Sub toate aceste toate patru cerinte, ea a adaogat: "Multumesc pentru implinirea imediata a tuturor acestor dorinte in ordine divina si prin iubire divina".
 In fiecare dimineata, la pranz si seara, ea isi contempla aceste cereri. Ea a afirmat si vizualizat implinirea lor cat de intens a putut. Stia ca, gradat, aceste imagini vor fi scrise in subconstientul ei, dupa care se vor manifesta intocmai. Raspunsul la prima cerere a venit cam dupa o luna. Matusa ei din New York i-a lasat prin testament peste 150.000$. La doua zile dupa ce firma ei s-a inchis si ea ramasese fara serviciu, parintii ei din Canada au invitat-o sa faca o excursie in jurul lumii. Pe cand se aflau in Tokio, ea a intalnit un tanar om de stiinta din San Francisco. Dupa cum spune ea, a fost dragoste la prima vedere. Casatoria lor a avut loc dupa ce s-au intors in California. Locuiesc acum in casa lui superba, cu vedere la Oceanul Pacific. Amanda mi-a spus ca ea nu s-a indoit niciodata ca harta comorilor scrisa de ea va da roade. A avut incredere in inteligenta divina a subconstientului ei. Ca sa-si ajute vizualizarile, si-a facut pasaport, a intocmit un traseu de calatorie si, in fiecare, isi imagina cate un alt oras strain pe care ar fi vrut sa-l viziteze. Ea a mai vizualizat un inel pe degetul ei, ceea ce ar fi insemnat ca deja este casatorita cu un om minunat.
 Metoda Amandei a ajutat-o sa castige controlul asupra gandirii si imaginatiei sale. Ea a putut astfel sa stapaneascaafacerile sale financiare, aducand in acelas timp implinire in viata sa sentimentala si in exprimarea de sine."  Secretele prosperitatii- Joseph Murphy

No comments:

Post a Comment