Google Website Translator Gadget

Labels

Sunday, April 10, 2011

Afirmatii pentru un corp sanatos, iubire, descoperirea vocatiei, pentru un suflet curat

"In fiecare zi mi se intampla o placere, o bucurie, un eveniment fericit." Pavel Corut. Afirmatie fericire, iubire, sanatate- prosperitate.
"Ma plac, ma plac, ma plac." Pavel Corut. Afirmatie iubire..

"Ma simt tot mai bine pe zi ce trece din toate punctele de vedere." Idee a unui medic intr-un spital in care bolnavii au avut o rata de insanatosire cu mult ce depasesc orice asteptari chiar si in zilele noastre! Afirmatie pentru un corp sanatos.

Draga corp al meu, in perfecta dragoste iti multumesc acum pentru modificarea ta la nivel celular astfel incat noi suntem imuni la orice boala. Afirmatie pentru un corp sanatos.

Se anihileaza toate programele malefice, algoritmii malefici, infoenergiile malefice si toate defectele dobandite in matricea originara perfecta a fiintei mele si se reface matricea cu lumina duhului sfant. Afirmatie pentru curatarea sufletului.

Sunt bucuros si recunoscator si-ti multumesc Dumnezeule pentru descoperirea adevaratelor mele preocupari, pentru intelepciune, prosperitate, fericire, liniste, armonie, iubire. Afirmatie pentru descoperirea vocatiei, prosperitate.

No comments:

Post a Comment