Google Website Translator Gadget

Labels

Friday, September 21, 2012

Lumina


   Lumina,
   Intalnirea cu Lumina.
   Da, intalnirea mea cu Lumina. Stiam ca urmeaza sa scriu si acest paragraf mai devreme sau mai tarziu si acum a venit momentul.  Am aflat si motivul pentru care inca eram inca in asteptare in momentul in care am intalnit un… “Bibelou”, da un Bibelou. Fara prea multe ocolisuri binenteles am sa spun ca este vorba despre o femeie, o fata ascunsa parca de Dumnezeu in locuri in care se poate spune ca in cazul in care ai cauta, ai cauta ultima data…. Nu si eu! Ha! Mereu exceptia care intareste… regula. N-as putea sa spun ca am cautat ceva, pot doar sa spun ca pur si simplu Ea, Lumina m-a gasit pe mine. Pentru a doua oara. I-am spus un singur lucru Ei luminii. Tu ma vei invata ce inseamna lumina. Tu esti Ea, Ea Lumina.  Binenteles ca am ramas placut surprins ca poate exista si in plan fizic. Dar da,  exista. Ei, acum sunt unii, putini la numar care ar putea sa-mi spuna foarte simplu si concret… Lumina pur si simplu exista in fiecare dintre noi. Cu siguranta ca da, doar ca eu am vazut Lumina foarte evident doar intr-o singura persoana pana acumt. Era ea, jucausa ca si in momentul meu de meditatie in care am… de fapt m-a surprins cu aparitia ei. (…)
   Mi-a spus la un moment dat sa ne oprim din vorbit si doar sa ne uitam unul la celalalt, asa ca am avut ocazia sa contemplu Lumina ore intregi intr-o duminica dupamasa pana seara tarziu in noapte. Da, o zi de duminca, zi data de Dumnezeu pentru a ne odihni, dar pare ca si pentru a vedea… Lumina. Lumina din altii, Lumina din… noi, unul in celalalt. De ce? Pentru ca ceea ce iubim la, si in altii este de fapt in noi, si in noi! Vreau sa mai amintesc despre starea creeata in acele momente, dar si in altele ulterioare in prezenta Ei.  Imi curgeau lacrimi fara sa pot controla, fara sa ma pot controla. Era incredibil, o stare incredibila de comuniune as putea spune. Comuniune intre noi prin intermediul Luminii, al Luminii care daca ar exista atat de pregnant in fiecare dinte noi, ma face sa cred ca am trai intr-o lume mult mai buna, fantastic de “buna”, o lume plina de iubire si respect.
   Inainte de a incheia aceasta introducere la  povestea care urmeaza, meditatia prin care am vazut pentru prima data Lumina, “Acasa”, vreau sa-i multumesc “bibeloului meu mic” ca exista si pentru ca mi-a aratat ca exista o Lumina pregnanta si aici printre noi, te iubesc. Multumesc.
p.s. stiu ca zambesti acum si esti plina de Lumina ca de fiecare data…
       

No comments:

Post a Comment